We doen het veilig

of we doen het niet

Contact

Novicon B.V.  
Sacharovstraat 4  
7575 EA Oldenzaal                         
 
T   0541-573030
E  info@novicon.nl
    www.novicon.nl
 

Huntsman in Botlek - Rotterdam

Huntsman Holland is een wereldwijde producent van en handelaar in gedifferentieerde chemicaliën. Met installaties en fabrieken in de Botlek – Rotterdam leveren ze grondstoffen voor de polyurethaanindustrie.
In Botlek – Rotterdam is nieuwe hal tegen de bestaande hal aangebouwd. Novicon B.V. heeft in januari 2011 van Mourik Bouw B.V. opdracht gekregen voor het leveren en monteren van de staalconstructies en de beplating.

De nieuwe hal is opgebouwd uit een staalconstructie, waarna het dak en de wanden er tegenaan gemonteerd kunnen worden.

Het hellend dak ca. 112 m² bestaat uit sandwichpanelen en is opgebouwd uit een trapeziumvormige buitenplaat en een gelinieerde binnenplaat, beide platen zijn Sendzimir verzinkt. Tussen de platen is PIR schuim geplaatst. De sandwichpanelen zijn aan de bovenzijde voorzien van een HPS coating in een standaard kleur en aan de onderzijde van een interieurcoating in de kleur Ral – 9002. In het dak zijn 11 m² lichtdoorlatende panelen geplaatst.

De wanden 220 m² geïsoleerde buitenwanden en 56 m² geïsoleerde binnenwanden bestaan uit verticale Sendzimir verzinkt stalen sandwichpanelen. En zijn opgebouwd uit een lichtgeprofileerde buitenplaat en een gelinieerde binnenplaat. Ook tussen deze platen is PIR hardschuim geplaatst. De sandwichpanelen zijn aan de buitenzijde voorzien van een HPS coating en aan de binnenzijde een pvc coating in een standaard kleur.

In de wanden zijn twee deuren en 2 stuks ventilatieroosters geplaatst.


« Terug