Skip to main content

Wat doen wij?

In deze derde fase wordt er circa 2.500 m² nieuwe winkelruimte bijgebouwd en wordt er een gedeelte van het bestaande winkelcentrum verbouwt.

Novicon levert en monteert bij deze opdracht zowel het staal als de beplating. Met deze integrale aanpak heeft de opdrachtgever hierbij als voordeel dat hij alles onder één dak heeft en één aanspreekpunt heeft gedurende de bouw. Wel zo makkelijk!

De staalconstructie bestaande uit circa 250 ton staal is voornamelijk constructie voor de nieuwbouw, maar wordt ook deels in en aan de bestaande constructie gemonteerd. Het zwaartepunt voor dit project ligt bij de montage van de staalconstructie en de beplating onder en rondom de metrolijn. Dit over een lengte van zo’n 115 meter. Naast het feit dat de bereikbaarheid een uitdaging is, is het vanzelfsprekend dat ook voor dit project veiligheid belangrijk is voor ons. Met onze ervaring en een goede communicatie met opdrachtgevers en medebouwers maken wij ook van dit project een succes.

Fase 3 wordt opgedeeld in de twee fases. Fase 1 zal vlak voor de kerst van start gaan en fase 2 start circa februari van 2023. Naar verwachting zal de bouw eind 2023 klaar zijn. Tijdens de verbouwing blijft het winkelcentrum toegankelijk en zal er alles aan gedaan worden om de overlast voor het winkelend publiek te beperken en veiligheid te garanderen.

Impressie

Wij staan voor

Twentse nuchterheid

Wij staan voor

een persoonlijke en betrokken aanpak met korte lijnen

Wij hebben

VCA- P gecertificeerd vakpersoneel met aandacht voor detail

Wij bieden

een integrale aanpak vanuit één partij

Wij staan voor

veiligheid én kwaliteit

Wij staan voor

een open en betrouwbare samenwerking

Bekijk ook deze projecten

...
Verbouw
Uitbreiding Minivalve

10 jaar na de oplevering van de nieuwbouw van Minivalve heeft Novicon een nieuwe opdracht gekregen. Ditmaal ter uitbreiding van de achtergevel.

Meer lezen
...
Verbouw
Grolsch Maisinname

In opdracht van Grolsch realiseert Novicon een staalconstructie en de panelen rondom de silo's. Een mooie uitdaging omdat het in de hal gemonteerd moet worden waarbij weinig ruimte is.

Meer lezen
...
Verbouw
Renovatie Alexandrium winkelcentrum Rotterdam

Winkelgebied Alexandrium is het grootste winkelcentrum van Rotterdam bestaande uit een shopping center, 17 megastores en de Woonmall met 55 winkels. Met ruim 200 overdekte winkels is van Klépierre Management Nederland eigenaar. Het winkelcentrum ondergaat een metamorfose en krijgt een frisse en eigentijds uitstraling zodat het beter aansluit bij de consument van vandaag. Novicon heeft hiervoor vanuit AKOR Rijssen de opdracht gekregen om de staalconstructies en de dak- wand beplating te monteren

Meer lezen