Skip to main content

Ontmoet het Novicon team

Department
  • Alle medewerkers
  • administratie
  • Beplating
  • Calculatie
  • Directie
  • Staal
  • Tekenkamer
  • Toelevering

Ben Plas

Toelevering

Bert Scholten

Tekenaar

Gerben Hofstede

Werkvoorbereider

Gerrit Ligtenberg

Tekenaar

Hans Schovers

Calculatie

Herald Kamphuis

Directeur

Jan Kuipers

Tekenaar

Jannes Kamphuis

Toelevering

Maarten Aalderink

Calculatie

Maarten Sijbers

Projectleider

Marscha Kleinsman-Pot

Office manager

Niels Hegeman

Directeur

Peter van der Steeg

Calculatie

Rene Weusthof

Administratie

Rob Hegeman

Projectleider

Tessa Roetgerink

Administratie

Tom Hegeman

Werkvoorbereider

William Stege

Projectleider

Een Twents bedrijf

De hoofdvestiging van Novicon vind je in Oldenzaal, maar in Duitsland hebben we nog een extra productielocatie. De juiste combinatie van de eigen disciplines in huis met het samenwerken met de juiste partners zorgt dat we flexibel kunnen zijn en kwaliteit kunnen leveren. We geloven erin dat we door samenwerken en het delen van kennis makkelijker kunnen innoveren en inspelen op de wensen en behoeften van de klant. Ook geloven wij in openheid en vertrouwen. Hiermee kun je op een snelle efficiënte manier maximale kwaliteit bieden. Novicon staat voor medewerkers met vakkennis, veilig werken en een snelle flexibele service met behoud van kwaliteit.

Circulair

De bouw verbruikt 50% van alle grondstoffen en 40% van de energie. Op de korte termijn kunnen we hier wat aan doen door bestaande constructies te hergebruiken. Materialen hebben zich bewezen en behouden haar eigenschappen. Deze constructie wordt gedemonteerd aangepast voor de nieuwe toepassing door middel van boutverbindingen. Hiermee is het donorstaal geworden voor de nieuwe toepassing. Voor de lange termijn zullen gebouwen en constructies demontabel gebouwd moeten worden. In de staalbouw doen we dit door niet meer te lassen en zo veel mogelijk boutverbindingen toe te passen. Hierdoor zijn materialen en grondstoffen na gebruiksduur eenvoudig en snel beschikbaar voor hergebruik of recycling.

 
 

Werken bij Novicon

Op dit moment zijn we met vijftig collega’s. Al deze collega’s maken Novicon het bedrijf zoals het vandaag de dag is. Het is een mooie mix van jong en oud. Medewerkers die al ruim 30 jaar bij ons werken zorgen voor veel kennis en ervaring. Jonge medewerkers dragen weer bij aan vernieuwing en een frisse blik. We hebben een open organisatie met korte lijnen. Bij ons is ruimte voor ontwikkeling en doorgroeien in de organisatie. Zit je goed op je plek dan dagen we je uit met uitdagende projecten en cursussen en opleidingen naar behoefte.

Onze vacatures