Skip to main content

Zetwerk

Wij zijn een belangrijke producent van zetwerk voor dak- & gevelbeplaters, aannemers, dakdekkers, leveranciers van aluminium kozijnen en vliesgevels, leveranciers van kunststof kozijnen en diverse bedrijven in de metaalindustrie. Weet u hoe het eindresultaat moet worden maar niet hoe dit te realiseren? Wij denken graag met u mee. Met het geavanceerde en uitgebreide machinepark in onze hal in Oldenzaal, gekoppeld aan 3D tekenpakketten kunnen wij de meest uiteenlopende producten leveren in diverse materialen en in vrijwel elke gewenste vorm en maat. Doordat wij zowel de engineering, productie en montage onder één dak hebben, zijn wij voor u de ideale partner bij complexe en gevarieerde vraagstukken. Met onze jarenlange kennis en ervaring hebben wij voor uw vraagstuk altijd een oplossing op maat en zullen onze vakmensen op de werkvloer het voor u maken.

Cassettes & acp beplating

Zo makkelijk als wij standaard zetwerk maken zijn wij gespecialiseerd in maatwerk als 4-zijdig gezette cassettes. Deze gevelpanelen worden zowel in staal als aluminium uitgevoerd. Voor de benodigde achterconstructie ontzorgen wij u van ontwerp tot levering en montage. Hiervoor hebben we een uitgebreid en modern machinepark tot onze beschikking. Met onze machines kunnen wij nog nauwkeuriger, efficiënter en hiermee sneller produceren om u hiermee zo snel van dienst te kunnen zijn.

Tot ons machinepark behoren:

 • 1 afrol, richt- en slitcombinatie
 • 3 kantbanken van resp. 3, 4 en 6 meter
 • 2 plaatscharen van 4 en 6 meter
 • 1 pons – nibbelmachine
 • Zaagmachines

Onze toelevering producten

Naast onze technische kennis zijn we ook de allround toeleverancier met een enorme voorraad plaatmateriaal in diverse kwaliteiten, coatings en plaatdiktes. Grote hoeveelheden worden op coil besteld en op elke gewenste lengte afgerold om afval en onnodige arbeid te besparen.
In een wereld die almaar sneller wordt is snelheid cruciaal voor succesvol realiseren van uw projecten. Het gezegde “vandaag bestelt, morgen in huis” is voor ons eerder regel dan uitzondering.

Wij houden onder meer de volgende producten op voorraad:

 • Voorgelakte staalplaat met een plastisol- of Pvdf coating in diverse kleuren
 • Sendzimir verzinkte plaat in verschillende diktes
 • Aluminium plaat in verschillende diktes
 • Mirawall (voorgelakt aluminium) in diverse kleuren
 • Aluminium blank geanodiseerd
 • RVS plaat in verschillende diktes
 • ACP platen in diverse coatings en kleuren
 • Profielplaten (in 2 typen)

Staat uw gewenste materiaal er niet tussen? Geen probleem, neem contact met ons op en wij helpen u graag.

Neem contact met ons op

EEN GREEP UIT ONZE TOELEVERING PROJECTEN

...
Zetwerk
Suitsupply Amsterdam

Het hoofdkantoor van modeketen Suitsupply is een ware ‘eyecatcher’, een bijzonder ontwerp dat met haar 13 verdiepingen vanaf de (snel)weg goed zichtbaar is. Voor Suitsupply hebben wij beplating mogen leveren en monteren.

Meer lezen
...
Zetwerk
Luifel CEC de Bilt

De samenvatting is een preview tekst die je alleen ziet in de archieven en overzichten van berichten. De samenvatting overschrijft dus de gewone tekst. Gebruik je geen samenvatting dan wordt de eerste tekst van je bericht of artikel na een bepaald aantal tekens afgebroken.

Meer lezen
...
Zetwerk
Uitbreiding van Geenen Rijssen

De samenvatting is een preview tekst die je alleen ziet in de archieven en overzichten van berichten. De samenvatting overschrijft dus de gewone tekst. Gebruik je geen samenvatting dan wordt de eerste tekst van je bericht of artikel na een bepaald aantal tekens afgebroken.

Meer lezen

Bekijk onze
andere diensten

Dak- en
gevelbekleding

Meer weten

Staalconstructies

Meer weten