Skip to main content

Onze aanpak bij verbouw

Al tijdens de engineering wordt rekening gehouden met de beperkingen die de locatie geeft. Indien nodig worden inmetingen uit de bestaande situatie overgenomen in het model. Nauw overleg tussen onze BIM engineer, projectleider en opdrachtgever in de ontwerpfase zorgt ervoor dat moeilijkheden in een vroeg stadium opgelost zijn. De projectleider zorgt voor een degelijk montageplan waarbij veiligheid altijd het vertrekpunt is. Tijdens de montage is een goede samenwerking tussen onze vakkundige monteurs en de uitvoerder op locatie erg belangrijk, waarbij de communicatie het sleutelwoord is. Daarom blijft het aanspreekpunt tijdens het gehele project altijd dezelfde persoon.

Een greep uit onze verbouw projecten

...
Verbouw
Winkelcentrum De Koperwiek

In deze derde fase wordt er circa 2.500 m² nieuwe winkelruimte bijgebouwd en wordt er een gedeelte van het bestaande winkelcentrum verbouwt.

Meer lezen
...
Verbouw
Uitbreiding Minivalve

10 jaar na de oplevering van de nieuwbouw van Minivalve heeft Novicon een nieuwe opdracht gekregen. Ditmaal ter uitbreiding van de achtergevel.

Meer lezen
...
Verbouw
Grolsch Maisinname

In opdracht van Grolsch realiseert Novicon een staalconstructie en de panelen rondom de silo's. Een mooie uitdaging omdat het in de hal gemonteerd moet worden waarbij weinig ruimte is.

Meer lezen

Bekijk onze
andere diensten

Toelevering

Meer weten

Dak- en
gevelbekleding

Meer weten