Skip to main content

Onze aanpak bij verbouw

Al tijdens de engineering wordt rekening gehouden met de beperkingen die de locatie geeft. Indien nodig worden inmetingen uit de bestaande situatie overgenomen in het model. Nauw overleg tussen onze BIM engineer, projectleider en opdrachtgever in de ontwerpfase zorgt ervoor dat moeilijkheden in een vroeg stadium opgelost zijn. De projectleider zorgt voor een degelijk montageplan waarbij veiligheid altijd het vertrekpunt is. Tijdens de montage is een goede samenwerking tussen onze vakkundige monteurs en de uitvoerder op locatie erg belangrijk, waarbij de communicatie het sleutelwoord is. Daarom blijft het aanspreekpunt tijdens het gehele project altijd dezelfde persoon.

Een greep uit onze verbouw projecten

...
Verbouw
Renovatie Alexandrium winkelcentrum Rotterdam

Winkelgebied Alexandrium is het grootste winkelcentrum van Rotterdam bestaande uit een shopping center, 17 megastores en de Woonmall met 55 winkels. Met ruim 200 overdekte winkels is van Klépierre Management Nederland eigenaar. Het winkelcentrum ondergaat een metamorfose en krijgt een frisse en eigentijds uitstraling zodat het beter aansluit bij de consument van vandaag. Novicon heeft hiervoor vanuit AKOR Rijssen de opdracht gekregen om de staalconstructies en de dak- wand beplating te monteren

Meer lezen
...
Verbouw
Renovatie winkelcentrum Savornin Lohmanplein

De renovatie en uitbreiding van het winkelcentrum bestaat uit vier fases, de eerste fase is afgerond en Novicon heeft opdracht gekregen voor fase twee en drie, alle fases zijn op elkaar afgestemd en lopen uiteindelijk in elkaar over.

Meer lezen
...
Verbouw
Transformatie oude stadhuis Almelo

Wij hebben de opdracht gekregen om het oude stadhuis van Almelo te transformeren naar 90 unieke woningen, appartementen en lofts die voorzien van balkon of buitenterras. Met het totale oppervlakte van 17.250 m2 behoort dit project hiermee tot de grootste transformaties in Twente.

Meer lezen

Bekijk onze
andere diensten

Toelevering

Meer weten

Dak- en
gevelbekleding

Meer weten