Skip to main content

Esthetische Gevelbekleding

Naast het standaard assortiment gewalste platen, ontwerpen, produceren en monteren wij ook luxe, esthetische gevelbekleding. Samen met ons zusterbedrijf Novicon Toelevering haken wij als enthousiaste partner al in het voortraject aan. Wij voorzien van advies en maken 3D schetsontwerpen om de ideeën te visualiseren. De keuze uit materialen varieert van staal - aluminium - rvs tot acp. Met ons uitgebreide machinepark is het mogelijk om 3D zetwerk zoals deurpanelen en complete cassette systemen te produceren.
Met het maken van de juiste keuze voor materialen en detaillering helpen wij graag. Met onze kennis en ervaring maakt dit het verschil.

Onze aanpak bij dak- en gevelbekleding

Projecten in uitvoering worden vanaf de eerste aanzet tot oplevering door één vaste projectleider begeleidt. Hij denkt mee en geeft advies in de engineeringsfase. Tijdens montage integreert hij onze werkzaamheden in uw overall planning zodat een goede aansluiting op de bouw gewaarborgd wordt.
Met ons eigen opgeleid en gekwalificeerd montagepersoneel en eigen materieel is kwaliteit en betrouwbaarheid een zekerheid. Hierdoor zijn we in staat om snel en adequaat te reageren om u zo maximaal te kunnen ondersteunen bij uw project.

Een greep uit onze gevelbeplating projecten

...
Dak- en gevelbeplating
Nouryon Herkenbosch

Wij hebben dit jaar weer een project mogen uitvoeren voor Nouryon. Voor de vestiging in Herkenbosch heeft Novicon van een collega bedrijf de opdracht gekregen voor het bekleden en isoleren van een nieuwbouw gedeelte van 17 meter hoog.

Meer lezen
...
Dak- en gevelbeplating
Chemours Aquarius project

Voor het Chemiebedrijf Chemours Aquarius hebben wij naast de staalconstructie ook de dak en gevelbeplating mogen realiseren voor de nieuwe waterzuivering.

Meer lezen

Bekijk onze
andere diensten

Toelevering

Meer weten

Staalconstructies

Meer weten