Skip to main content

Onze aanpak bij staalbouw

Een project met een korte oplevertijd of een complexe staalconstructie waarbij u op zoek bent naar een betrouwbare partner die u hierin ontzorgt? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Tijd of moeilijkheidsgraad is voor ons geen probleem, dit zien wij juist als een mooie uitdaging. Door onze integrale aanpak kunnen wij snel schakelen en beginnen we direct met tekenen. Onze aanpak is efficiรซnt รฉn levert tijdwinst op.

Een greep uit onze staalbouw projecten

...
Staalbouw
Greenergy Biofuels Amsterdam

Novicon plaatst de deacidification column bij ๐—š๐—ฟ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป๐—ฒ๐—ฟ๐—ด๐˜† ๐—”๐—บ๐˜€๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐—ฑ๐—ฎ๐—บ.

Meer lezen
...
Staalbouw
Greenergy Biofuels Amsterdam

De huidige fabriek van Greenergy in Amsterdam breidt de biodieselproductie uit door een nieuwe fabriek direct tegen de bestaande aan te laten bouwen. Novicon heeft hiervoor de opdracht gekregen.

Meer lezen
...
Staalbouw
Nieuwbouwproject Octagon

Op de plek van het oude kantoor van de ABN Amro wordt Octagon Leiden gerealiseerd. Dit bijzondere nieuwbouw project biedt ruimte aan een aantal commerciรซle ruimten, een hotel met 115 kamers en een parkeergarage. Boven de plint worden twee woontorens met appartementen gerealiseerd.

Meer lezen

Bekijk onze
andere diensten

Toelevering

Meer weten

Dak- en
gevelbekleding

Meer weten