Skip to main content

Wat gaan wij doen?

In deze derde fase wordt er circa 2.500 m² nieuwe winkelruimte bijgebouwd en wordt er een gedeelte van het bestaande winkelcentrum verbouwt.

Novicon levert en monteert bij deze opdracht zowel het staal als de beplating. Met deze integrale aanpak heeft de opdrachtgever hierbij als voordeel dat hij alles onder één dak heeft en één aanspreekpunt heeft gedurende de bouw. Wel zo makkelijk!

De staalconstructie bestaande uit circa 250 ton staal is voornamelijk constructie voor de nieuwbouw, maar wordt ook deels in en aan de bestaande constructie gemonteerd. Het zwaartepunt voor dit project ligt bij de montage van de staalconstructie en de beplating onder en rondom de metrolijn. Dit over een lengte van zo’n 115 meter. Naast het feit dat de bereikbaarheid een uitdaging is, is het vanzelfsprekend dat ook voor dit project veiligheid belangrijk is voor ons. Met onze ervaring en een goede communicatie met opdrachtgevers en medebouwers maken wij ook van dit project een succes.

Fase 3 wordt opgedeeld in de twee fases. Fase 1 zal vlak voor de kerst van start gaan en fase 2 start circa februari van 2023. Naar verwachting zal de bouw eind 2023 klaar zijn. Tijdens de verbouwing blijft het winkelcentrum toegankelijk en zal er alles aan gedaan worden om de overlast voor het winkelend publiek te beperken en veiligheid te garanderen.