Skip to main content

NEN-EN-1090-2

Al onze staalconstructies worden geleverd met een CE-keurmerk, conform de NEN-EN-1090-2. Uitsluitend gecertificeerde producenten mogen een CE-keurmerk afgeven. We zijn gecertificeerd tot en met uitvoeringsklasse EXC 3. Afhankelijk van de klimaatklassen volgens NEN-EN-ISO 12944-2 , van C1 lichte belasting tot C5 industriƫle belasting, wordt het voorbewerkingsniveau van de staalconstructie bepaald. Er zijn 3 graden voorbewerking P1, P2 en P3 waarbij het niveau toeneemt van P1 naar P3. Hoe hoger de klimaatklasse en eisen aan de conservering hoe hoger voorbeweringsgraad. Is er niets aangegeven geldt standaard P1.
Bekijk hier ons lascertificaat.

VCA-Petrochemie

Veiligheid is bij uitvoerende werkzaamheden van levensbelang. Een VCA certificaat is het bewijs dat dat je als bedrijf voldoet aan de VGM Checklist Aannemers. Wij vinden veiligheid voor onze mensen en andere betrokkenen bij de uitvoering van het werk heel belangrijk. Al tijdens de engineering denken wij na over de montagevolgordes, stabiliteit en bovenal; kunnen we het veilig monteren?

Wij zijn dan ook VCA-petrochemie gecertificeerd. Met onze VCA-P certificering voldoen wij aan de overtreffende trap van de criteria uit de VGM Checklist Aannemers. Al onze vakmensen hebben vanzelfsprekend ook deze VCA certificering behaald. Hier laten wij het niet bij. Al onze monteurs zijn in bezit van een hoogwerkercertificaat conform SOG en elke montageploeg heeft een gecertificeerde rigger voor het aanslaan van lasten.

We snappen dat bij een veilige montage een goed montageplan hoort waarin duidelijk staat beschreven hoe we te werk gaan. Ook een kraanplan, ITP, TRA en LMRA zijn hier onderdeel van. Wij zijn hiermee voor u de perfecte partner die begrijpt dat veiligheid een onderdeel is van het werk. We bieden u hiermee maximale zekerheid en zorgen ervoor dat de opdracht tot ieders tevredenheid wordt uitgevoerd. Bekijk hier ons VCA-petrochemie certificaat.

Dumebo DWS

Novicon is lid van branchevereniging Dumebo DWS. Zij zijn het startpunt voor het ontwerpen en bouwen met metalen gevel- en daksystemen. Wij werken volgens de montagevoorschriften van deze Kwaliteitsrichtlijn

Novicon is lid van branchevereniging Dumebo DWS. Zij zijn het startpunt voor het ontwerpen en bouwen met metalen gevel- en daksystemen. Wij werken volgens de montagevoorschriften van deze Kwaliteitsrichtlijn

Dumebo DWS staat bekend als autoriteit op het gebied van bouwen met metaal. Zij werken nauw samen met de fabrikanten van dak- en wand panelen en toeleveranciers. Die autoriteit willen wij ook zijn voor onze klanten. Daarom hebben wij onze mensen opgeleid volgens de kwaliteitsrichtlijn van DDWS.