Skip to main content

Onze aanpak

Of de activiteiten plaatsvinden in het “Greenfield” of “Brownfield” is ons om het even. Samen met onze deskundige begeleiding zorgen wij dat de staalconstructies worden gemonteerd zonder dat lopende bedrijfsprocessen hiervan hinder ondervinden.

Juist in de industrie is het belang van ononderbroken bedrijfsprocessen enorm. De impact van veilig werken spreekt dan ook voor zich. Wij zijn VCA-P gecertificeerd, net als onze vakmensen. Weten wie wat wanneer doet is de kern. Daarom leggen wij samen met onze opdrachtgevers vooraf de werkwijze vast in een montageplan. Alle veiligheidsthema's zijn middels TRA’s vooraf besproken en corrigerende maatregelen bekend. De opdrachtgever blijven informeren en goed communiceren tijdens de werkzaamheden is waar het om draait. Alleen zo komen we tot de gewenste eindresultaten zoals we dit voor ogen hebben.

Een greep uit onze staalconstructie industrie projecten

...
Industrie
Chemours Aquarius project

Voor het Chemiebedrijf Chemours Aquarius hebben wij een staalconstructie mogen realiseren voor de nieuwe waterzuivering.

Meer lezen
...
Industrie
Cargill ISEP gebouw

Wij hebben in opdracht van Cargill een nieuw gebouw mogen realiseren. Wij leveren en monteren onder meer de staalconstructie. Een uitdagend project waarbij gebouwd wordt tussen twee bestaande gebouwen in.

Meer lezen
...
Industrie
Akzo Nobel Frankfurt Am main

In 2013 hebben wij van onze zusterorganisatie Novicon Stahlbau GmbH opdracht gekregen een nieuwe fabriek te bouwen voor Akzo Nobel in Frankfurt am main. Een groot en complex project waar wij nog steeds trots op zijn.

Meer lezen

Bekijk onze
andere diensten

Toelevering

Meer weten

Dak- en
gevelbekleding

Meer weten