We doen het veilig

of we doen het niet

Welkom


Novicon B.V. is al meer dan 30 jaar actief in het bouwen van industriële bedrijfshuisvesting voor de chemische- en petrochemische industrie.
Onze werkzaamheden bestaan daarbij voornamelijk uit het leveren van installatie en procesgebouwen, evenals, trap- en bordesconstructies en leidingbruggen.
 
Bij Novicon B.V. staat veiligheid, kwaliteit en innovatie voorop. Alle disciplines; engineering, tekenen, produceren en monteren van staalconstructies en eventueel aangevuld met het leveren en monteren van dak en wandbeplating heeft Novicon B.V. in eigen beheer. Hierdoor worden de productietijden verkort en wordt de kans op fouten geminimaliseerd. De conservering van de staalconstructies wordt uitbesteed aan gespecialiseerde bedrijven. Dit betekent dat wij elke gewenste bescherming kunnen bieden van verzinken, natlakken tot poedercoaten.

 

Recent nieuws

Nieuwbouw bedieningsgebouw waterzuivering

Chemours is een chemiebedrijf met meer dan 200 jaar ervaring in het maken van chemicaliën en brengen het dagelijkse ...

Lees meer »

Uitbreiding Nouryon Herkenbosch

Nouryon is een afsplitsing van AkzoNobel en is wereldwijd marktleider op het gebied van essentiële chemie. Voor de vestiging ...

Lees meer »

Pisa project Evonik te Marl

Voor werkzaamheden op het Chemiepark Marl te Duitsland heeft Novicon de opdracht gekregen om de nieuwe staalconstructie te ...

Lees meer »