Skip to main content

Chemours Aquarius project
Chemours is een chemiebedrijf met meer dan 200 jaar ervaring in het maken van chemicaliën en brengen het dagelijkse gemak voor veel producten in industrieën variërend van auto’s, verf- en kunststoffen tot elektronica, bouw, energie en telecommunicatie. Om deze kunststoffen te kunnen maken worden bepaalde chemische hulpstoffen gebruikt, veilig werken staat hierbij dan ook voorop. Net als Novicon heeft Chemours ook het motto ‘we doen het veilig of we doen het niet’, dit wil zeggen dat alle medewerkers doordrongen zijn van hun verantwoordelijkheid op het gebied van veiligheid. Dit houdt in dat de medewerkers van Novicon ook eerst een training krijgen en instructies, voor zij het terrein op mogen om de werkzaamheden te verrichten.

Voor de nieuwe waterzuivering levert Novicon de staalconstructie voor het bedieningsgebouw, sheltergebouw en een windscherm van 70 meter lang en circa 4 meter hoog. De gevels van het bedieningsgebouw worden voorzien van brandwerende sandwichpanelen, het dak van geprofileerde stalen dakplaten en de verdiepingsvloer uitgevoerd in Comflor staalplaten. Er zullen ook verschillende bordes en trappenhuizen gerealiseerd worden De stalen constructie van het windscherm wordt voorzien van damwand profielplaten, welke aan beide zijden zijn voorzien van een plastisol-coating. Naar verwachting zal er begin oktober gestart worden met de montagewerkzaamheden.

Impressie

Wij staan voor

Twentse nuchterheid

Wij staan voor

een persoonlijke en betrokken aanpak met korte lijnen

Wij hebben

VCA- P gecertificeerd vakpersoneel met aandacht voor detail

Wij bieden

een integrale aanpak vanuit één partij

Wij staan voor

veiligheid én kwaliteit

Wij staan voor

een open en betrouwbare samenwerking

Bekijk ook deze projecten

...
Industrie
Cargill ISEP gebouw

Wij hebben in opdracht van Cargill een nieuw gebouw mogen realiseren. Wij leveren en monteren onder meer de staalconstructie. Een uitdagend project waarbij gebouwd wordt tussen twee bestaande gebouwen in.

Meer lezen
...
Industrie
Akzo Nobel Frankfurt Am main

In 2013 hebben wij van onze zusterorganisatie Novicon Stahlbau GmbH opdracht gekregen een nieuwe fabriek te bouwen voor Akzo Nobel in Frankfurt am main. Een groot en complex project waar wij nog steeds trots op zijn.

Meer lezen