Skip to main content

Wat doen wij?

Wij leveren en monteren de staalconstructie inclusief trappen en bordessen van het ISEP gebouw. Er zijn breedplaatvloeren geplaatst op 8 meter hoogte zodat er een vrije doorgang is voor het vrachtverkeer. Hier is een brandwerende constructie op geplaatst. Al het constructiestaal binnen is thermisch verzinkt en al het constructiestaal buiten is voorzien van een brandwerende coating. De buitenkant is geïsoleerd met verticaal gemonteerde sendzimir verzinkte stalen sandwichpanelen. Wij gaan hier ook een stalen schuifdeur voor leveren en monteren. Wij zullen tevens het dak plaatsen met geïsoleerde platdak sandwichpanelen en het dak zal geplaatst worden na de plaatsing van de tanks door derden. Deze sandwich panelen zullen zichtbaar bevestigd worden op de staalconstructie d.m.v. verzinkte zelfborende parkers.

De uitdaging in dit project is de bouwplaats en de manier van bouwen. Er moet gebouwd worden tussen twee bestaande gebouwen in. Dit zorgt voor een andere aanpak.  Wij zijn achterin begonnen en vanuit hier naar voren gewerkt. Deze montagevolgorde was nodig i.v.m. de bereikbaarheid. Hierbij is tijdens het ontwerpen al rekening gehouden door de ingenieurs.

 

Impressie

Wij staan voor

Twentse nuchterheid

Wij staan voor

een persoonlijke en betrokken aanpak met korte lijnen

Wij hebben

VCA- P gecertificeerd vakpersoneel met aandacht voor detail

Wij bieden

een integrale aanpak vanuit één partij

Wij staan voor

veiligheid én kwaliteit

Wij staan voor

een open en betrouwbare samenwerking

Bekijk ook deze projecten

...
Industrie
Chemours Aquarius project

Voor het Chemiebedrijf Chemours Aquarius hebben wij een staalconstructie mogen realiseren voor de nieuwe waterzuivering.

Meer lezen
...
Industrie
Akzo Nobel Frankfurt Am main

In 2013 hebben wij van onze zusterorganisatie Novicon Stahlbau GmbH opdracht gekregen een nieuwe fabriek te bouwen voor Akzo Nobel in Frankfurt am main. Een groot en complex project waar wij nog steeds trots op zijn.

Meer lezen