Skip to main content

Wat doen wij?

Wij leveren en monteren hier de nieuwe staalconstructie, dak- en wandbeplating en bijbehorende hulpstukken zetwerken.
De bestaande stalen schijngevel aan de achterzijde van het pand wordt gedemonteerd om op een positie weer te her-monteren. Het unieke aan dit ontwerp is dat de gevelbekleding aan de binnenkant van het gebouw is gemonteerd zodat de staalconstructie aan de buitenzijde zichtbaar blijft.

 

De nieuwe staalconstructie is ondertussen gemonteerd en tevens is de bestaande stalen gevel op de nieuwe positie her-gemonteerd.

 

Impressie

Wij staan voor

Twentse nuchterheid

Wij staan voor

een persoonlijke en betrokken aanpak met korte lijnen

Wij hebben

VCA- P gecertificeerd vakpersoneel met aandacht voor detail

Wij bieden

een integrale aanpak vanuit één partij

Wij staan voor

veiligheid én kwaliteit

Wij staan voor

een open en betrouwbare samenwerking

Bekijk ook deze projecten

...
Verbouw
Winkelcentrum De Koperwiek

In deze derde fase wordt er circa 2.500 m² nieuwe winkelruimte bijgebouwd en wordt er een gedeelte van het bestaande winkelcentrum verbouwt.

Meer lezen
...
Verbouw
Grolsch Maisinname

In opdracht van Grolsch realiseert Novicon een staalconstructie en de panelen rondom de silo's. Een mooie uitdaging omdat het in de hal gemonteerd moet worden waarbij weinig ruimte is.

Meer lezen
...
Verbouw
Renovatie Alexandrium winkelcentrum Rotterdam

Winkelgebied Alexandrium is het grootste winkelcentrum van Rotterdam bestaande uit een shopping center, 17 megastores en de Woonmall met 55 winkels. Met ruim 200 overdekte winkels is van Klépierre Management Nederland eigenaar. Het winkelcentrum ondergaat een metamorfose en krijgt een frisse en eigentijds uitstraling zodat het beter aansluit bij de consument van vandaag. Novicon heeft hiervoor vanuit AKOR Rijssen de opdracht gekregen om de staalconstructies en de dak- wand beplating te monteren

Meer lezen