Skip to main content

Wat doen wij? 

Novicon brengt de staalconstructie aan voor de nieuwe balkons ter behoeve van de appartementen en lofts.
Deze balkons worden op een speelse wijze aan de nieuwe gevel geconstrueerd, van binnen wordt het gebouw helemaal van deze tijd en duurzaam. Op diverse verdiepingen worden vloeren gecreëerd door middel van staalconstructies voorzien van comflorplaten. Omdat er voor de appartementen veel sparingen in het beton gemaakt moeten worden, worden er verstevigingsstrippen aangebracht en moeten er 4000 ankers geboord worden in het beton.

 

Impressie

Regel 1 / slide 3

Regel 2 / slide 3

Bekijk ook deze projecten

...
Verbouw
Grolsch Maisinname

In opdracht van Grolsch realiseert Novicon een staalconstructie en de panelen rondom de silo's. Een mooie uitdaging omdat het in de hal gemonteerd moet worden waarbij weinig ruimte is.

Meer lezen
...
Verbouw
Renovatie Alexandrium winkelcentrum Rotterdam

Winkelgebied Alexandrium is het grootste winkelcentrum van Rotterdam bestaande uit een shopping center, 17 megastores en de Woonmall met 55 winkels. Met ruim 200 overdekte winkels is van Klépierre Management Nederland eigenaar. Het winkelcentrum ondergaat een metamorfose en krijgt een frisse en eigentijds uitstraling zodat het beter aansluit bij de consument van vandaag. Novicon heeft hiervoor vanuit AKOR Rijssen de opdracht gekregen om de staalconstructies en de dak- wand beplating te monteren

Meer lezen
...
Verbouw
Renovatie winkelcentrum Savornin Lohmanplein

De renovatie en uitbreiding van het winkelcentrum bestaat uit vier fases, de eerste fase is afgerond en Novicon heeft opdracht gekregen voor fase twee en drie, alle fases zijn op elkaar afgestemd en lopen uiteindelijk in elkaar over.

Meer lezen