Skip to main content

Wat hebben wij gedaan?

Een ‘eyecatcher’ van dit complex zijn de aluminium luifels aan de pleinzijde van het gebouw. De oorspronkelijk 3D-luifels zijn in bouwteam overleg omgeturnd tot een economisch, esthetisch en constructief verantwoord concept. Wij hebben voor dit project de totale engineering uitgevoerd en de ‘witte’ aluminium bekleding gerealiseerd bij de ingang. De luifel bestaat uit 3 mm aluminium platen en is gepoedercoat in de kleur Ral 9010.

Impressie

Wij staan voor

Twentse nuchterheid

Wij staan voor

een persoonlijke en betrokken aanpak met korte lijnen

Wij hebben

VCA- P gecertificeerd vakpersoneel met aandacht voor detail

Wij bieden

een integrale aanpak vanuit één partij

Wij staan voor

veiligheid én kwaliteit

Wij staan voor

een open en betrouwbare samenwerking

Bekijk ook deze projecten

...
Zetwerk
Suitsupply Amsterdam

Het hoofdkantoor van modeketen Suitsupply is een ware ‘eyecatcher’, een bijzonder ontwerp dat met haar 13 verdiepingen vanaf de (snel)weg goed zichtbaar is. Voor Suitsupply hebben wij beplating mogen leveren en monteren.

Meer lezen
...
Zetwerk
Uitbreiding van Geenen Rijssen

De samenvatting is een preview tekst die je alleen ziet in de archieven en overzichten van berichten. De samenvatting overschrijft dus de gewone tekst. Gebruik je geen samenvatting dan wordt de eerste tekst van je bericht of artikel na een bepaald aantal tekens afgebroken.

Meer lezen
...
Zetwerk
SEW Eurodrive Rotterdam

SEW Eurodrive in Rotterdam heeft een nieuwe uitstraling gekregen. We hebben zowel het trappenhuis als de entree in een nieuw jasje gestoken.

Meer lezen