Skip to main content

Onze werkzaamheden

De renovatie wordt in verschillende fases uitgevoerd omdat het een omvangrijk project is in het stedelijk gebied van Den Haag. Hier dient rekening gehouden te worden met de diverse belanghebbenden zoals omwonenden, het winkelend publiek, voetgangers, fietsers en al het overige verkeer. Om de veiligheid te kunnen waarborgen is er in samenspraak met de gemeente en opdrachtgever een bouwveiligheidsplan opgesteld.

De werkzaamheden die Novicon zijn toebedeeld in fase twee is het realiseren van een parkeergarage. Deze parkeergarage wordt opgebouwd uit een staalconstructie dat wordt voorzien van kanaalplaatvloeren, diverse trappenhuizen en een loopbrug. Uiteindelijk wordt er in deze fase 187 ton staal verwerkt. In fase 3 wordt het bestaande parkeerdek aangepakt en wordt er extra staal gemonteerd en op spanning gehouden om de gehele constructie dragend te kunnen houden om uiteindelijk een gedeelte uit het parkeerdek weg te kunnen halen. Hier worden de twee zogenoemde tapis roulant-loopbanden geplaatst. Deze loopbanden zorgen ervoor dat bezoekers zich gemakkelijk vanuit het winkelcentrum met hun winkelwagen naar het parkeerdek kunnen begeven. Novicon monteert in deze fase 55 ton staal en voorziet de loopbrug en het roltrappenhuis van staaldak.

De bijzonderheid aan dit project is dat het een complexe renovatie en uitbreiding is omdat het winkel- en woongebied volop in bedrijf is.

Impressie

Wij staan voor

Twentse nuchterheid

Wij staan voor

een persoonlijke en betrokken aanpak met korte lijnen

Wij hebben

VCA- P gecertificeerd vakpersoneel met aandacht voor detail

Wij bieden

een integrale aanpak vanuit één partij

Wij staan voor

veiligheid én kwaliteit

Wij staan voor

een open en betrouwbare samenwerking

Bekijk ook deze projecten

...
Verbouw
Winkelcentrum De Koperwiek

In deze derde fase wordt er circa 2.500 m² nieuwe winkelruimte bijgebouwd en wordt er een gedeelte van het bestaande winkelcentrum verbouwt.

Meer lezen
...
Verbouw
Uitbreiding Minivalve

10 jaar na de oplevering van de nieuwbouw van Minivalve heeft Novicon een nieuwe opdracht gekregen. Ditmaal ter uitbreiding van de achtergevel.

Meer lezen
...
Verbouw
Grolsch Maisinname

In opdracht van Grolsch realiseert Novicon een staalconstructie en de panelen rondom de silo's. Een mooie uitdaging omdat het in de hal gemonteerd moet worden waarbij weinig ruimte is.

Meer lezen