Skip to main content

Wat gaan wij doen?

In de eerste bouwfase worden de meeste passagedaken verwijderd en vervangen. Wanneer het bestaande dak gedemonteerd is, monteren wij nieuwe stalen kolommen en randkokers en verstevigingen in de bestaande stalen liggers. Vervolgens wordt het staal gemonteerd in het dakvlak. Aansluitend worden de dakplaten gelegd, het zetwerk en de sandwichpanelen gemonteerd aan de zijgevel.

Een belangrijk uitgangspunt is dat tijdens de bouwfase de winkels geopend blijven. Om dit te waarborgen, wordt een tijdelijke werkvloer opgebouwd. Winkelend publiek loopt onder de werkvloer door terwijl op de werkvloer de bouwwerkzaamheden plaatsvinden. Tijdens de periode dat het dak open is en de bestaande dakconstructie wordt vervangen voor de nieuwe dakconstructie zullen er gedurende de bouwperiode twee stuks tenten worden geplaatst om zo het bouwproces te optimaliseren.

 

 

 

 

Impressie

Wij staan voor

Twentse nuchterheid

Wij staan voor

een persoonlijke en betrokken aanpak met korte lijnen

Wij hebben

VCA- P gecertificeerd vakpersoneel met aandacht voor detail

Wij bieden

een integrale aanpak vanuit één partij

Wij staan voor

veiligheid én kwaliteit

Wij staan voor

een open en betrouwbare samenwerking

Bekijk ook deze projecten

...
Verbouw
Renovatie winkelcentrum Savornin Lohmanplein

De renovatie en uitbreiding van het winkelcentrum bestaat uit vier fases, de eerste fase is afgerond en Novicon heeft opdracht gekregen voor fase twee en drie, alle fases zijn op elkaar afgestemd en lopen uiteindelijk in elkaar over.

Meer lezen
...
Verbouw
Transformatie oude stadhuis Almelo

Wij hebben de opdracht gekregen om het oude stadhuis van Almelo te transformeren naar 90 unieke woningen, appartementen en lofts die voorzien van balkon of buitenterras. Met het totale oppervlakte van 17.250 m2 behoort dit project hiermee tot de grootste transformaties in Twente.

Meer lezen