Skip to main content

Wat gaan wij doen?

In de eerste bouwfase worden de meeste passagedaken verwijderd en vervangen. Wanneer het bestaande dak gedemonteerd is, monteren wij nieuwe stalen kolommen en randkokers en verstevigingen in de bestaande stalen liggers. Vervolgens wordt het staal gemonteerd in het dakvlak. Aansluitend worden de dakplaten gelegd, het zetwerk en de sandwichpanelen gemonteerd aan de zijgevel.

Een belangrijk uitgangspunt is dat tijdens de bouwfase de winkels geopend blijven. Om dit te waarborgen, wordt een tijdelijke werkvloer opgebouwd. Winkelend publiek loopt onder de werkvloer door terwijl op de werkvloer de bouwwerkzaamheden plaatsvinden. Tijdens de periode dat het dak open is en de bestaande dakconstructie wordt vervangen voor de nieuwe dakconstructie zullen er gedurende de bouwperiode twee stuks tenten worden geplaatst om zo het bouwproces te optimaliseren.

 

 

 

 

Impressie

Wij staan voor

Twentse nuchterheid

Wij staan voor

een persoonlijke en betrokken aanpak met korte lijnen

Wij hebben

VCA- P gecertificeerd vakpersoneel met aandacht voor detail

Wij bieden

een integrale aanpak vanuit één partij

Wij staan voor

veiligheid én kwaliteit

Wij staan voor

een open en betrouwbare samenwerking

Bekijk ook deze projecten

...
Verbouw
Winkelcentrum De Koperwiek

In deze derde fase wordt er circa 2.500 m² nieuwe winkelruimte bijgebouwd en wordt er een gedeelte van het bestaande winkelcentrum verbouwt.

Meer lezen
...
Verbouw
Uitbreiding Minivalve

10 jaar na de oplevering van de nieuwbouw van Minivalve heeft Novicon een nieuwe opdracht gekregen. Ditmaal ter uitbreiding van de achtergevel.

Meer lezen
...
Verbouw
Grolsch Maisinname

In opdracht van Grolsch realiseert Novicon een staalconstructie en de panelen rondom de silo's. Een mooie uitdaging omdat het in de hal gemonteerd moet worden waarbij weinig ruimte is.

Meer lezen