Skip to main content

Wat ga je doen?
Als tekenaar ben je verantwoordelijk voor het vervaardigen van staalconstructies maar ook constructieve aanpassingen aan bestaande als nieuwe constructies. Vanuit hoofd- berekeningen, constructie- en bouwkundige tekeningen werk je allerhande staalconstructies uit, dit doe je doormiddel van het 3D-tekenpakket Tekla Structures. Je maakt detailtekeningen, mono’s stuklijsten en de daar bijhorende specificaties en toleranties. Je controleert tekeningen, waarbij je eventuele aanpassingen doorvoert. Je kan goed overzicht houden, bent flexibel ingesteld en koppelt signaleringen terug aan de projectleider. Ook het inmeten van maatvoering op locatie behoort tot de werkzaamheden.

Functie-eisen:

– Je beschikt over een afgeronde mbo-opleiding – Je hebt een ruime ervaring met Tekla
– Je beheerst de Nederlandse als Engelse taal
– Je kan zorgvuldig en nauwkeurig werken
– Je kunt goed zelfstandig werken als in teamverband. Tevens heb je affiniteit met de staalbouw

Wij bieden:
Een uitdagende en gevarieerde functie met een grote mate van zelfstandigheid in een open en collegiale werksfeer. Naast een prima salaris bieden wij jou ook uitstekende secundaire arbeids- voorwaarden en de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen in een platte organisatie waarbij de lijnen kort zijn.

Contact:

Heb jij vragen over deze functie neem dan contact op met dhr. H. Kamphuis via 0541- 573030. Of solliciteer direct en stuur je sollicitatie + cv naar info@novicon.nl