Skip to main content

De renovatie wordt in verschillende fases uitgevoerd omdat het een omvangrijk project is in het stedelijk gebied van Den Haag. Hier dient rekening gehouden te worden met de diverse belanghebbenden zoals omwonenden, het winkelend publiek, voetgangers, fietsers en al het overige verkeer. Om de veiligheid te kunnen waarborgen is er in samenspraak met de gemeente en opdrachtgever een bouwveiligheidsplan opgesteld.

De werkzaamheden die Novicon zijn toebedeeld in fase twee is het realiseren van een parkeergarage. Deze parkeergarage wordt opgebouwd uit een staalconstructie dat wordt voorzien van kanaalplaatvloeren, diverse trappenhuizen en een loopbrug. Uiteindelijk wordt er in deze fase 187 ton staal verwerkt. In fase 3 wordt het bestaande parkeerdek aangepakt en wordt er extra staal gemonteerd en op spanning gehouden om de gehele constructie dragend te kunnen houden om uiteindelijk een gedeelte uit het parkeerdek weg te kunnen halen. Hier worden de twee zogenoemde tapis roulant-loopbanden geplaatst. Deze loopbanden zorgen ervoor dat bezoekers zich gemakkelijk vanuit het winkelcentrum met hun winkelwagen naar het parkeerdek kunnen begeven. Novicon monteert in deze fase 55 ton staal en voorziet de loopbrug en het roltrappenhuis van staaldak.

De bijzonderheid aan dit project is dat het een complexe renovatie en uitbreiding is omdat het winkel- en woongebied volop in bedrijf is.

Impressie

Wij staan voor

Twentse nuchterheid

Wij staan voor

een persoonlijke en betrokken aanpak met korte lijnen

Wij hebben

VCA- P gecertificeerd vakpersoneel met aandacht voor detail

Wij bieden

een integrale aanpak vanuit รฉรฉn partij

Wij staan voor

veiligheid รฉn kwaliteit

Wij staan voor

een open en betrouwbare samenwerking

Bekijk ook deze projecten

...
Staalbouw
Greenergy Biofuels Amsterdam

Novicon plaatst de deacidification column bij ๐—š๐—ฟ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป๐—ฒ๐—ฟ๐—ด๐˜† ๐—”๐—บ๐˜€๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐—ฑ๐—ฎ๐—บ.

Meer lezen
...
Staalbouw
Greenergy Biofuels Amsterdam

De huidige fabriek van Greenergy in Amsterdam breidt de biodieselproductie uit door een nieuwe fabriek direct tegen de bestaande aan te laten bouwen. Novicon heeft hiervoor de opdracht gekregen.

Meer lezen
...
Staalbouw
Nieuwbouwproject Octagon

Op de plek van het oude kantoor van de ABN Amro wordt Octagon Leiden gerealiseerd. Dit bijzondere nieuwbouw project biedt ruimte aan een aantal commerciรซle ruimten, een hotel met 115 kamers en een parkeergarage. Boven de plint worden twee woontorens met appartementen gerealiseerd.

Meer lezen