Skip to main content

Wat hebben wij gedaan?

Chemours is een chemiebedrijf met meer dan 200 jaar ervaring in het maken van chemicaliën.b Net als Novicon heeft Chemours ook het motto ‘we doen het veilig of we doen het niet’, dit wil zeggen dat alle medewerkers doordrongen zijn van hun verantwoordelijkheid op het gebied van veiligheid. Dit houdt in dat de medewerkers van Novicon ook eerst een training krijgen en instructies, voor zij het terrein op mogen om de werkzaamheden te verrichten.

Voor de nieuwe waterzuivering levert Novicon naast de staalconstructie tevens de dak en gevelbeplating. De gevels van het bedieningsgebouw worden voorzien van brandwerende sandwichpanelen en het dak van geprofileerde stalen dakplaten. De stalen constructie van het windscherm wordt voorzien van damwand profielplaten, welke aan beide zijden zijn voorzien van een plastisol-coating. Naar verwachting zal er begin oktober gestart worden met de montagewerkzaamheden.

Impressie

Wij staan voor

Twentse nuchterheid

Wij staan voor

een persoonlijke en betrokken aanpak met korte lijnen

Wij hebben

VCA- P gecertificeerd vakpersoneel met aandacht voor detail

Wij bieden

een integrale aanpak vanuit één partij

Wij staan voor

veiligheid én kwaliteit

Wij staan voor

een open en betrouwbare samenwerking

Bekijk ook deze projecten

...
Dak- en gevelbeplating
Nouryon Herkenbosch

Wij hebben dit jaar weer een project mogen uitvoeren voor Nouryon. Voor de vestiging in Herkenbosch heeft Novicon van een collega bedrijf de opdracht gekregen voor het bekleden en isoleren van een nieuwbouw gedeelte van 17 meter hoog.

Meer lezen