Skip to main content

Wat gaan wij doen?

In de eerste bouwfase worden de meeste passagedaken verwijderd en vervangen. Wanneer het bestaande dak gedemonteerd is, monteren wij nieuwe stalen kolommen en randkokers en verstevigingen in de bestaande stalen liggers. Vervolgens wordt het staal gemonteerd in het dakvlak. Aansluitend worden de dakplaten gelegd, het zetwerk en de sandwichpanelen gemonteerd aan de zijgevel.

Een belangrijk uitgangspunt is dat tijdens de bouwfase de winkels geopend blijven. Om dit te waarborgen, wordt een tijdelijke werkvloer opgebouwd. Winkelend publiek loopt onder de werkvloer door terwijl op de werkvloer de bouwwerkzaamheden plaatsvinden. Tijdens de periode dat het dak open is en de bestaande dakconstructie wordt vervangen voor de nieuwe dakconstructie zullen er gedurende de bouwperiode twee stuks tenten worden geplaatst om zo het bouwproces te optimaliseren.

 

 

 

 

Impression

We stand for

Craftsmanship

We stand for

a personal and involved approach with short lines

We have

VCA- P certified specialist people with attention to detail

We offer

an integral approach from one party

We stand for

safety and quality

We stand for

open and reliable partnership

View more projects

...
Rebuilding
Winkelcentrum De Koperwiek

In deze derde fase wordt er circa 2.500 m² nieuwe winkelruimte bijgebouwd en wordt er een gedeelte van het bestaande winkelcentrum verbouwt.

Read more
...
Rebuilding
Uitbreiding Minivalve

10 jaar na de oplevering van de nieuwbouw van Minivalve heeft Novicon een nieuwe opdracht gekregen. Ditmaal ter uitbreiding van de achtergevel.

Read more
...
Rebuilding
Grolsch Maisinname

In opdracht van Grolsch realiseert Novicon een staalconstructie en de panelen rondom de silo's. Een mooie uitdaging omdat het in de hal gemonteerd moet worden waarbij weinig ruimte is.

Read more