Skip to main content

Aesthetic cladding

Naast het standaard assortiment gewalste platen, ontwerpen, produceren en monteren wij ook luxe, esthetische gevelbekleding. Samen met ons zusterbedrijf Novicon Toelevering haken wij als enthousiaste partner al in het voortraject aan. Wij voorzien van advies en maken 3D schetsontwerpen om de ideeën te visualiseren. De keuze uit materialen varieert van staal - aluminium - rvs tot acp. Met ons uitgebreide machinepark is het mogelijk om 3D zetwerk zoals deurpanelen en complete cassette systemen te produceren.
Met het maken van de juiste keuze voor materialen en detaillering helpen wij graag. Met onze kennis en ervaring maakt dit het verschil.

Our approach to roof and wall cladding

Projecten in uitvoering worden vanaf de eerste aanzet tot oplevering door één vaste projectleider begeleidt. Hij denkt mee en geeft advies in de engineeringsfase. Tijdens montage integreert hij onze werkzaamheden in uw overall planning zodat een goede aansluiting op de bouw gewaarborgd wordt.
Met ons eigen opgeleid en gekwalificeerd montagepersoneel en eigen materieel is kwaliteit en betrouwbaarheid een zekerheid. Hierdoor zijn we in staat om snel en adequaat te reageren om u zo maximaal te kunnen ondersteunen bij uw project.

Some of our cladding projects

...
Roof and facade cladding
Nouryon Herkenbosch

This year we were able to carry out another project for Nouryon. For the location in Herkenbosch, Novicon was commissioned by a colleague company to clad and insulate a new build construction of 17 metres high. 

Read more
...
Roof and facade cladding
Chemours Aquarius project

De samenvatting is een preview tekst die je alleen ziet in de archieven en overzichten van berichten. De samenvatting overschrijft dus de gewone tekst. Gebruik je geen samenvatting dan wordt de eerste tekst van je bericht of artikel na een bepaald aantal tekens afgebroken.

Read more

View our other services

Supply

Read more

Steel constructions

Read more