Skip to main content

Wij zijn op zoek naar een officemanager voor 16 – 24 uur.

Jouw rol
Je hebt een breed takenpakket waarin de focus ligt op administratie en marketing. Het ene moment boek je inkoopfacturen in en het andere moment plaats je foto’s op de website. Proactief pak je daarbij allerlei voorkomende werkzaamheden op. Dit alles in een hands-on en no-nonsense setting.

Administratief
Jij bent verantwoordelijk voor het inboeken en verwerken van de dagelijkse inkoopfacturen in Vakware/Admicom. De inhoudelijke controle wordt gedaan door de projectleiders. Jij weet als geen ander de verschillende betaaltermijnen of afspraken per leverancier. Daarbij verwerk je de bankboekingen en houd je de urenadministratie bij. De urenadministratie wordt nu nog schriftelijk bijgehouden, maar de bedoeling is dit te digitaliseren. Je completeert informatie, controleert en neemt indien nodig het initiatief om extra informatie op te vragen bij collega’s of bedrijven waarmee wordt samengewerkt.

Marketing
Ook houd je je bezig met taken op het gebied van marketing. Je houdt de website up-to-date en zorgt voor een goede online vindbaarheid. Je schrijft en plaatst artikelen, beschrijvingen en foto’s van projecten. Daarbij onderhoud je de social media en post je geregeld berichten. Het zorgen voor een goede online vindbaarheid door SEA en SEO is iets wat nog verder opgepakt kan worden binnen de organisatie. Jij neemt hierin een voortrekkersrol.

Eerste aanspreekpunt
Jij bent het gezicht van het bedrijf. Klanten herinneren zich jouw gastvrijheid en dienstverlenende houding. Je bemant de receptie, ontvangt gasten en beantwoordt de telefoon. Net even een stap extra zetten om de klant vriendelijk te verwelkomen is voor jou vanzelfsprekend.
Daarnaast regel en organiseer je de facilitaire zaken op kantoor. Denk bijvoorbeeld aan voorraadbeheer en het boeken van hotels voor de monteurs. Jij zorgt ook voor orde en netheid op kantoor en in de kantine. Bij personeelsfeesten, jubilea of kerstpakketten help je mee door de organisatie te ondersteunen.

Wat is vereist?

•    Een afgeronde relevante opleiding en MBO werk- en denkniveau;
•    Relevante werkervaring in een soortgelijke ondersteunende rol;
•    Administratief ben je goed onderlegd en je hebt goede kennis van Excel;
•    Dienstverlenende instelling;
•    Kennis van social media en online marketing is een pré;
•    Oldenzaal is voor jou goed bereisbaar.
De werkdagen en -tijden zijn zeer flexibel in te delen, afhankelijk van jouw wensen.

Persoonskenmerken
Een dienstverlenende instelling, communicatief vaardig en goed in regelen. In deze omschrijving herken jij jezelf meteen. Je vindt het leuk om klanten en collega’s te helpen met jouw organisatorische en faciliterende skills. Waar nodig zoek je zaken verder uit en ga je hier pro actief mee aan de slag. Tevens werk je nauwkeurig en gestructureerd. Je bent accuraat en geniet ervan als zaken administratief tot in de puntjes kloppen.

Solliciteer direct!

Ben jij enthousiast geworden over deze functie en voel jij je thuis in een informele organisatie in de technische wereld met korte lijnen? Stuur dan direct je motivatiebrief en CV naar info@metier.nl


Heb jij nog vragen neem dan gerust contact op met Deborah Marcus
Tel: 038-452-88-33
Email: info@metier.nl