We doen het veilig

of we doen het niet

Voorwerker monteur staalbouw

Geplaatst op: dinsdag 24 augustus 2021


 
 
Voorwerker monteur staalbouw fulltimeAls voorwerker heb jij de verantwoordelijkheid voor de aansturing en het in goede banen leiden van de montage van uiteenlopende projecten in de staalbouw. De diversiteit in projecten maakt de functie uitdagend, hierbij kun je denken aan staalconstructies, leidingbruggen, trappen, leuningen en bordessen in de industriële bedrijfshuisvesting voor de chemische- en de petrochemische industrie.  Samen met een hechtteam monteer je de staalconstructie vanaf de tekening, ben jij het aanspreekpunt op de bouw en draag je zorg voor het eindresultaat. Je bent flexibel ingesteld, hebt geen last van hoogtevrees en werken buiten roostertijden is voor jouw geen probleem. Tevens ben je bereid indien nodig elders te overnachten. 
 
Functie eisen:
- je hebt ervaring met het monteren van staalconstructies
- je bent in het bezit van een geldig VCA certificaat of bereid deze te behalen
- je beschikt minimaal over rijbewijs B (+ E)
- je kunt goed werken in teamverband en weet anderen te motiveren
- je bent oplossingsgericht 
 
Wij bieden:
Een uitdagende en afwisselende baan in een leuk team, waarbij jij de vrijheid hebt om een nieuwe werkmanier te introduceren als iets sneller of beter kan. Naast een prima salaris bieden wij jou ook uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden en een bedrijfsbus. Tevens bieden we jou ook de mogelijkheid je verder te ontwikkelen en bij goed functioneren een vast contract.
 
Contactgegevens:
Heb jij vragen over deze functie neem dan contact op met dhr. H. Kamphuis via telefoonnummer 0541-573030. Of solliciteer direct en stuur je sollicitatie + cv naar h.kamphuis@novicon.nl
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie door commerciële bureaus wordt niet op prijs gesteld.