We doen het veilig

of we doen het niet

Geplaatst op: vrijdag 23 augustus 2019


  Machine operator (fulltime)

 Als machine operator ben je verantwoordelijk voor het optimaal laten draaien van de CNC plasma snijmachine waarbij je zorgt draagt dat het productieproces optimaal verloopt. Dit alles gebeurt voor de industriële bedrijfshuisvesting in de chemische- en de petrochemische industrie als voor de utiliteitsbouw.
Heb jij affiniteit met de staalbouw, ben je flexibel, stressbestendig en kan je goed werken in teamverband dan zoeken wij jou. Heb je nog geen ervaring maar wel een technische achtergrond? Geen probleem, wij leren je het graag.
 

Functie eisen:
- je hebt enige ervaring in de staalbouw of als machine operator
- je bent in het bezit van MBO-techniek/metaal (minimaal niveau 2)
- je bent in het bezit van een VCA certificaat of bereid deze te halen
- je kunt goed zelfstandig werken als in teamverband
Uiteraard ga je verantwoord om met de machine, het gereedschap en beschermingsmiddelen en zien we graag dat je veilig aan het werk gaat. 
 

Wij bieden:
Een uitdagende baan in een leuk en ondersteunend team en een prettige werksfeer. Naast een prima salaris bieden wij de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen doormiddel van opleidingen en cursussen en bij goed functioneren een vast contract.
 

Contactgegevens:
Heb jij vragen over deze functie neem dan contact op met dhr. H. Kamphuis via telefoonnummer 0541-573030. Of solliciteer direct en stuur je sollicitatie + cv naar h.kamphuis@novicon.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie door commerciële bureaus wordt niet op prijs gesteld.