We doen het veilig

of we doen het niet

(Leerling) Monteur staalbouw


Geplaatst op: maandag 24 augustus 2021

 
(Leerling) Monteur staalbouw fulltime

 Als monteur heb jij de uitdaging om de diverse staalconstructies te monteren. Hierbij kun je denken aan staalconstructies, leidingbruggen, trappen, leuningen en bordessen. Dit alles gebeurt in de industriële bedrijfshuisvesting voor de chemische- en de petrochemische industrie. Maar ook voor utiliteitsbouw, hallenbouw, distributiecentra, hoogbouw en parkeergarages. Samen met een hechtteam monteer je diverse staalconstructies vanaf de tekening en voer je bijkomende werkzaamheden uit. Je bent flexibel ingesteld waarbij werken buiten roostertijden voor jouw geen probleem is en  tevens bereid indien nodig elders te overnachten.
 
Functie eisen:
- je hebt affiniteit met de staalbouw
- je bent in het bezit van een VCA en hoogwerker certificaat of bereid deze te behalen
- je beschikt minimaal over rijbewijs B
- je kunt goed zelfstandig werken als in teamverband
 
Wij bieden:
Een uitdagende en afwisselende baan in een leuk en ondersteunend team. Naast een prima salaris bieden wij jou ook uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Ook bieden we jou de mogelijkheid je verder te ontwikkelen en bij goed functioneren, een vast contract.
 
Contactgegevens:
Heb jij vragen over deze functie neem dan contact op met dhr. H. Kamphuis via telefoonnummer 0541-573030. Of solliciteer direct en stuur je sollicitatie + cv naar h.kamphuis@novicon.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie door commerciële bureaus wordt niet op prijs gesteld.