We doen het veilig

of we doen het niet

                                                                                             Geplaatst op: 25 september 2018


 Lascoördinator/IWT'er (fulltime)


Novicon B.V. is inmiddels alweer 40 jaar actief in het bouwen van industriële bedrijfshuisvesting voor de chemische- en petrochemische industrie. De werkzaamheden bestaan onder andere uit het leveren van installatie- en procesgebouwen, trap- en bordesconstructies en leidingbruggen. Kortom; staalconstructies in de breedste zin van het woord. Veiligheid, kwaliteit en innovatie staan voorop. Alle disciplines, van engineering tot het produceren en monteren van staalconstructies en dak- en wandbeplating hebben we  in eigen beheer.


Functie omschrijving:
Als lascoördinator/IWT’er houdt jij je bezig met de controle werkzaamheden in onze staalbouwhal.
Deze bestaan uit het voorbereiden en het controleren van de maatvoering en laskwaliteiten. Maar ook het contoleren van de kwaliteitsaspecten en afwerking van de (deel)staalconstructies volgens de projectvereisten. Dit alles gebeurt in goed overleg met de tekenaar en projectleider. Ook ben je enthousiast om als praktijkbegeleider onze leerlingen/stagiaires  te begeleiden.
 
Functie eisen:
- je hebt enkele jaren relevante werkervaring en bent bekend met diverse normeringen
- je hebt tenminste een afgeronde MBO niveau 4 (werktuig)bouwkunde  en je hebt kennis
  van staal en theorie van lassen
- je hebt de opleiding International Welding Technologist (IWT) met succes afgerond of je
  bent bereid om deze te volgen
- je kunt werktekeningen analyseren en interpreteren
- je bent in bezit van een geldig VCA-certificaat

Wij bieden:
Een uitdagende en afwisselende functie als lascoördinator/IWT’er voor 40 uur  in de week. Dit in een leuk en ondersteunend team, binnen een gezellige en informele werksfeer.  Naast een prima salaris bieden wij jou ook uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden met mogelijkheden voor je persoonlijke ontwikkeling.  
 
Ben je geïnteresseerd? 
Heb jij vragen over deze functie neem dan contact op met dhr. H. Kamphuis via telefoonnummer 0541-573030. Of solliciteer direct en stuur je motivatie + cv naar h.kamphuis@novicon.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie door commerciële bureaus wordt niet op prijs gesteld.