We doen het veilig

of we doen het niet

Contact

Novicon B.V.  
Sacharovstraat 4  
7575 EA Oldenzaal                         
 
T   0541-573030
E  info@novicon.nl
    www.novicon.nl
 

Gevelrenovatie SEW Eurodrive

13-03-2020

Na eerder opdrachten te hebben verricht voor SEW Eurodrive, zoals in 2012 waar Novicon het trappenhuis heeft bekleed met knalrode aluminium cassettesystemen en voorzien van led verlichte bedrijfslogo’s. En in 2014 de luifel boven de entree te hebben voorzien van knalrode aluminium cassettebeplating, heeft Novicon wederom opdracht gekregen om het Hoofdkantoor van SEW Eurodrive in een nieuw jasje te steken. De kantoren en de hallen worden voorzien van nieuwe gevelbekleding, vliesgevels, luifels en kozijnen.
De gevels van de kantoren zijn nu nog voorzien van grind beton maar worden bekleed met stalen plankprofielen in de kleur Orion (Ral 9007), deze plankprofielen worden over de bestaande gevels gemonteerd. De kozijnen van de kantoren worden vervangen door nieuwe kozijnen in de kleur Ral 7016, waarbij de vlakke gevelbekleding in de raamstroken ook wordt voorzien in de kleur Ral 7016.
De gevels van de hallen worden bekleed met verticaal gemonteerde Sendzimir verzinkt stalen sandwichpanelen in de kleur Ral 9007, waarbij de zonneluifels worden voorzien van een kap in de kleur ral 7016.
Tevens wordt hal 1 voorzien van 3 stuks vliesgevelelementen van 12 x 4,5 meter.

Hieronder een aantal foto's van de huidige situatie en impressies van hoe het eruit komt te zien.  
« terug naar overzicht