We doen het veilig

of we doen het niet

Contact

Novicon B.V.  
Sacharovstraat 4  
7575 EA Oldenzaal                         
 
T   0541-573030
E  info@novicon.nl
    www.novicon.nl
 

Nieuwbouw distributiecentrum "de Kantsingel" te Oss

14-03-2018
Novicon B.V. heeft de opdracht gekregen voor de nieuwbouw van een hoogwaardig modern distributiecentrum aan de Kantsingel te Oss.
Het nieuw te realiseren distributiecentrum telt circa 15.500 m² warehouse met 17 laaddocks en ruim 600 m² kantoorruimte.
De engineering, statische berekening,  productie en montage van de staalconstructie wordt in eigen beheer en in nauw overleg met de opdrachtgever uitgevoerd.
Boven de laaddocks wordt een mezzaninevloer gerealiseerd met een vrije overspanning van 15 m¹, waarbij Novicon de betonvloeren van 400 mm dik legt.
Gedeeltelijk geïntegreerd in de hal worden 2 verdiepingen gebouwd voor het in- en uitpandige kantoor, ook hier worden de verdiepingsvloeren weer door ons gelegd.
Naast de staalconstructie levert en monteert Novicon voor dit werk  ook de geïsoleerde betonnen borstweringselementen,  de wandbeplating  en  het staaldak inclusief de 5 stuks lichtstraten.
Maar ook de trappen en hekwerken in de hal naar het kantoor en de mezzaninevloer toe. En het benodigde leuningwerk met kantelhekwerken voor het beladen en ontladen van de verdiepingsvloer.  
Tevens wordt de staalconstructie, de dakplaten en de wandbeplating voor de pompkamer van de sprinklerinstallatie ook door ons geleverd en gemonteerd.
 
De productie is inmiddels in volle gang en in week 14 wordt er gestart met de montage.
Voor de bouwvakvakantie zal het werk  gebruiksklaar moeten worden opgeleverd. 


 
« terug naar overzicht