We doen het veilig

of we doen het niet

Contact

Novicon B.V.  
Sacharovstraat 4  
7575 EA Oldenzaal                         
 
T   0541-573030
E  info@novicon.nl
    www.novicon.nl
 

Dag van de Bouw

27-05-2014

Afgelopen zaterdag 24 mei was het weer “De Dag van de Bouw”. Op deze dag stellen Leden van Bouwend Nederland kleine en grote bouw- en infraprojecten open voor het publiek. U kunt dan gratis een kijkje achter de hekken van een bouwlocatie nemen. Voor de deelnemende bedrijven is dit een uitgelezen kans om te laten zien welke kwaliteiten ze in huis hebben.
Bouwgroep van der Maazen heeft haar deuren op de bouwlocatie “de Geer” te Oss geopend. In samenwerking met Bouwgroep van der Maazen realiseert Novicon B.V. een duurzaam distributiecentrum voor Europees Dienstverlener Voss Logistics. Medewerkers van Novicon B.V. waren deze dag aanwezig om belangstellenden te laten zien welke kwaliteiten Novicon B.V. zoal in huis heeft en vragen te beantwoorden.
 
Het logistieke centrum bestaat uit: 24.300 m² opslagruimte met 33 loadingdocks en faciliteiten voor het laden en lossen van Ecocombi’s, 680 m² kantoorruimte en een mezzanine van 800 m2. Bij de ontwikkeling van het logistieke centrum zal bijzondere aandacht worden besteed aan de duurzame aanpak. Zo zal er gebouwd worden onder de normen van duurzaamheidkeurmerk BREEAM (Building Research Establishment Environmental Assessment Method), LED-verlichting worden geplaatst en voorzieningen voor zonnepanelen.
 


« terug naar overzicht