We doen het veilig

of we doen het niet

Contact

Novicon B.V.  
Sacharovstraat 4  
7575 EA Oldenzaal                         
 
T   0541-573030
E  info@novicon.nl
    www.novicon.nl
 

Uitbreiding bedrijfshal Schilt - Lukagro te Groot Ammers

11-03-2011

Novicon B.V. heeft eind februari 2011 opdracht gekregen van Mourik Bouw B.V. voor het uitbreiden van het bedrijfsgebouw van Schilt - Lukagro te Groot Ammers.
Dit bedrijf heeft zich gespecialiseerd in het ontwerpen, leveren en monteren van producten en installaties voor het elimineren van lawaai- en trillingsoverlast in industrie, utiliteitsbouw en infrastructuur. Tevens ontplooit het bedrijf activiteiten in o.a. carrosseriebouw, spuit en lakwerk en autoschadeherstel.

Bij de uitbreiding aan het bedrijfsgebouw wordt door Novicon in verband met doorgang activiteiten in de bestaande hallen, buiten normale werktijden, een nieuwe hal over de bestaande hal geplaatst.
Het constructiestaal wordt bevestigd aan de bestaande hoge hal ernaast.
De nieuwe staalconstructie wordt aansluitend door Novicon voorzien van het staaldak bestaande uit geperforeerde, gecoate profielplaten.
Hierin worden 5 stuks zelfdragende lichtstraten gemonteerd.

Zodra de wandbeplating door ons is aangebracht en alles waterdicht is, wordt de bestaande hal eronder ook door Novicon gedemonteerd.

Wanneer de bestaande lage hal geheel is gedemonteerd, zal inpandig staal, ten behoeve van scheidingswanden, een extra verdiepingsvloer met toegangstrap en het benodigd leuningwerk worden ingebracht.
Tevens zullen door Novicon in overleg met de constructeur, in de bestaande staalconstructie constructieve aanpassingen worden doorgevoerd om de complete stabiliteit te kunnen waarborgen.

Kortom: Onze opdrachtgever heeft gekozen voor 1 aanspreekpunt betreffende de onderdelen Staalconstructie, Dak en Wandbeplating, Trappen en Leuningwerk en Demontagewerkzaamheden van de bestaande hal.


Klik hier om het volledige project te bekijken
« terug naar overzicht