We doen het veilig

of we doen het niet

Contact

Novicon B.V.  
Sacharovstraat 4  
7575 EA Oldenzaal                         
 
T   0541-573030
E  info@novicon.nl
    www.novicon.nl
 

Aanpassingen Cargill Botlek Rotterdam

25-01-2017

Cargill levert voedings-, landbouw-, financiële en industriële producten en diensten aan heel de wereld. Na eerder werkzaamheden te hebben verricht bij Cargill te Bergen op Zoom en Barby in Duitsland,  hebben wij de opdracht gekregen voor de vestiging in Rotterdam-Botlek. Deze vestiging is een plantaardige olieraffinaderij waar verschillende oliën gezuiverd worden tot hoge kwaliteit oliën en vetten.
Deze oliën en vetten worden  gebruikt in margarines, sladressings en andere voedselproducten.
 
Novicon heeft de opdracht om aanpassingen te maken in het bestaande gebouw “Deso 7”. Deze fabriekshal heeft een afmeting van 17 x 35 meter en een hoogte van ca. 25 meter.
In het voorste gedeelte van de fabriekshal worden 2 stuks tanks geplaatst met verschillende diameters. Hiervoor worden op 4 verdiepingen stalen balken geleverd en gemonteerd. Hierop worden roostervloeren gemaakt.  De tanks worden door het dak naar binnen gehesen waarna het dak dicht gebouwd wordt. Hiervoor leveren en monteren wij de dak beplating en twee grote bordessen op het dak voorzien van roosters, leuningen, twee staaltrappen en RVS lekbak. De engineering hiervoor wordt intern door Novicon uitgevoerd. Hierdoor zijn wij in staat om snel te schakelen en de opdrachtgever korte levertijden te bieden.


 
« terug naar overzicht